Nieuw clubshirt - keuze maken - passen - bestellen

19-12-2016

Zoals aangekondigd in de algemene ledenvergadering presenteert het Docos-bestuur hierbij twee definitieve ontwerpen voor het nieuwe clubshirt. Afgesproken is dat deze twee ontwerpen aan de leden zullen worden voorgelegd om daaruit een keuze te maken.

In de Docos-accommodatie hangen geprinte voorbeelden. In de redactiekamer zijn zogenaamde passhirts beschikbaar. Verder is er een bestellijst om je keuze op in te vullen en je bestelling te doen.

Keuze maken

Er zijn twee ontwerpen voor de nieuwe shirts, A en B. Het is de bedoeling dat ieder clublid hier een keuze uit maakt en deze keuze kenbaar maakt aan het bestuur. Dat kan door dit aan te geven op de inschrijf- annex bestellijst of door een mailtje te sturen aan administratie@docostafeltennis.nl.

 

 

Passen

Als je weet welke maat je wilt hebben kun je die invullen op de inschrijflijst. Twijfel je, dan kun je gebruik maken van de passhirts om je definitieve keuze te maken. Er kan van 19 tot en met 23 december 2016 gepast worden.

Sommige passhirts zijn uitgevoerd met een ritssluiting en andere met knoopjessluiting. De definitieve Docosshirts zullen voorzien zijn van een knoopjessluiting. Er zijn ook damesshirts. De kleurstelling is overeenkomstig ons huidige clubshirt.

Vermeld je maat op de inschrijflijst.

Bestellen

Op de keuzelijst is een speciaal vakje opengelaten voor het aantal shirts dat je wilt bestellen.
Vermeld het gewenste aantal op de keuzelijst.

Levering

Nog voor het einde van 2016 willen wij de bestelling plaatsen bij de leverancier. Rekening houdend met de levertijd kunnen wij - als alles meezit - de nieuwe competitie starten met een nieuw clubshirt. Afhankelijk van het aantal bestellingen zal de prijs van het nieuwe clubshirt rond de 16 euro gaan bedragen.

Deze lage prijs is mogelijk dankzij de sponsoring door Hub Sillen, eigenaar van schoenwinkel Wolkyshop Leiden. Neem eens een kijkje op www.wolkyshop.nl.

Mag ik ook mijn huidige shirt nog blijven dragen?

In de competitie en op toernooien mag ook het huidige clubshirt nog gedragen worden. Het bestuur wil wel graag dat in de competitie en bij teamtoernooien de teams uniform gekleed gaan. Dus of allemaal het oude shirt aan of allemaal het nieuwe shirt.

Veel succes met het maken van je keuze.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Docos tafeltennis 

 

Voor meer informatie kun je terecht bij bestuursleden:

Annelies Bultema (06-4141 0132) 
Ferry Veijgen (06-1432 4323)

 

 

Bericht geplaatst door: Ferry Veijgen.

Naar berichtenoverzicht